Over Vera Naber

Vera Naber

Vera Naber is in hart en nieren een ontwikkelingspsycholoog. Die achtergrond is haar basis. Haar passie voor onderwijs en (jeugd)zorg vloeit daar uit voort. De kracht van Vera is dat zij complexe (beleids-/onderzoeks)materie weet te vertalen naar gewone mensentaal.

Zij is jaren actief geweest als psycholoog in het onderwijs en begeleidde samenwerkingsverbanden, scholen, leerkrachten en ouders. Als onderwijsadviseur in het (speciaal) basisonderwijs en ambtelijk secretaris en CvI-lid voor speciaal onderwijs beschikt Vera over brede kennis. De laatste jaren heeft zij haar kennis en netwerk verder uitgebouwd als inhoudelijk coördinator van de landelijke coöperatie ONL met dyslexiezorgaanbieders en als beleidsadviseur voor de branchevereniging voor onderwijsadviesbureaus EDventure in Den Haag.
Inmiddels werkt Vera vanuit Naber Advies als zelfstandig beleidsadviseur en projectbegeleider. Zij is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Door haar actieve professionele aanwezigheid op sociale media valt Vera op in haar werkveld. Vera spreekt de taal van de (jeugd)zorg en het onderwijs, maar weet wel degelijk wat er ook ‘te halen valt’ aan de commerciële kant.

Linkedin: nl.linkedin.com/in/vnaber
Twitter:@VeraSuz
Google+: google.com/+VeraSuz

Meteen delen in jouw netwerk? Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone