Over Fatima de Vos

Fatima de Vos

Fatima de Vos is een social communicatiespecialist pur sang. Ruim vijftien jaar is zij al succesvol als zelfstandig ondernemer vanuit haar eerste organisatie Site Seeing (webdesign en vormgeving) en later GunFactor 3.0 (social strategy). Via GunFactor 3.0 geeft Fatima uitleg, overzicht en vooral het broodnodige inzicht voor een succesvolle online branding en weet de ‘look & feel’ van een organisatie zowel in design als (online) communicatie de juiste en passende touch te geven.

Netwerken, contentmarketing en social strategy trajecten zijn haar tweede natuur. Fatima heeft door de jaren heen op verschillende plekken haar bijdrage geleverd als actieve blogger op gerenommeerde platforms zoals MarketingfactsState of Digital en TEDxAms. Daarnaast is zij regelmatig gevraagd als spreker op events en congressen. Voor de Social Media Club Amsterdam was Fatima bestuurslid en organiseerde zij vele themabijeenkomsten gericht op het delen van kennis over social en online communicatie.

De afgelopen jaren groeide binnen haar portfolio het aantal opdrachtgevers gericht op onderwijs en zorg en merkte zij dat daar grote verschillen in kennis en ervaring zijn maar vooral, dat er nog een wereld te winnen is.

Linkedin: nl.linkedin.com/in/fatimadevos/
Twitter: @fatimadevos
Google+: google.com/+FatimadeVos

Meteen delen in jouw netwerk? Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone