Onderwijs- en jeugdhulpprofessionals

Verbindingsfactor brengt kennis van online communicatie dichtbij (jeugd)zorg en onderwijs. Bij uitstek kan het gebruik van bijvoorbeeld social media binnen deze werkvelden een toevoeging zijn. Wij richten ons daarom specifiek op onderwijs- en zorgprofessionals die verder willen met de online communicatie van hun organisatie.

Wat past bij de eigen organisatie? Welke (online) communicatiemiddelen vullen de persoonlijke stijl van de organisatie en de doelgroep aan? Wie wil men bereiken? Dit zijn basisvragen die in de commerciële wereld eigenlijk heel gewoon zijn en waar ook complete marketing- en communicatieafdelingen voor zijn ingericht. Hoe anders binnen de zorg en onderwijs.

Vaak leven er ook vragen over privacy – van kinderen en hun ouders. En, wellicht het grootste struikelblok, er zijn aanzienlijke verschillen tussen medewerkers ten aanzien van kennis over digitale en online (communicatie)middelen. Die verschillen zijn er vanaf management- tot medewerkersniveau en zorgen voor beren-op-de-weg, vertraging en onjuist gebruik.

Bij Verbindingsfactor is aandacht voor al dit soort vragen. Onderwijs- en zorgprofessionals worden bij elkaar gebracht om van elkaar te leren over de successen en uitdagingen van online communicatie.

Verbindingsfactor verbindt deze professionals door het organiseren van gratis toegankelijke kennis- en netwerkbijeenkomsten. Daarnaast is Verbindingsfactor ook direct inzetbaar voor een op maat gemaakte communiecatietrajecten. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Meteen delen in jouw netwerk? Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *