Comité Wijze Mannen

Ook Verbindingsfactor laat zich graag inspireren door vakgenoten. Daarvoor hebben wij een groep van professionals bij elkaar gevraagd waar wij regelmatig mee zullen sparren om die broodnodige frisse blik te houden.

Dit Comité van Wijze Mannen bestaat uit personen die hun sporen op het (internet)ondernemersgebied ruimschoots hebben verdiend en die een flinke dosis zakelijk inzicht, vakkennis, gezond verstand én humor bezitten. Daarnaast geloven we dat regelmatig mannelijk tegengas mooiere resultaten oplevert. Zo houden wij een kritische kijk op onze ontwikkeling en blijft Verbindingsfactor bij de tijd en op koers.

Dimitry Vleugel

Dimitry Vleugel onderneemt al sinds 1999 en steekt sedert enkele jaren zijn energie in Androidworld.nl met op dit moment een miljoen unieke bezoekers en zit bij de top van Nederland. Als blogger, PR en salesman en als gezicht dendert hij samen met zijn compagnons  door menig RSSreader en timeline met het laatste nieuws over Android. Naast Android weet Dimitry (DIM voor intimi) veel over messengers en denkt hij na over hoe deze diensten ons de komende jaren gaan bezighouden.

Dimitry is een doorgewinterde ondernemer en schopt graag (met respect) tegen de heilige huisjes aan. Wel altijd met humor. Als absolute pro in zijn vakgebied blijft Dimitry de taal van de consument en gebruiker spreken. Hij is niet wars van stevige feedback leveren en niet snel onder de indruk van de groten der aarde binnen technologieland. Zijn kennis van wat er leeft in de ICT, mobile en e-commerce sector gecombineerd met zijn persoonlijke stijl, zijn een geweldige aanvulling voor Verbindingsfactor.

https://www.linkedin.com/in/dimitryvleugel
http://www.twitter.com/dim
https://plus.google.com/+DimitryDIMVleugel

Frans Sleebos

Frans Sleebos is directeur / bestuurder van onderwijsadviesbureau SBZW. Van oorsprong een publieke organisatie die succesvol is geprivatiseerd. Frans geeft leiding aan deze kennisorganisatie met hoogopgeleide professionals. Dit doet hij door vernieuwend te blijven en te ondernemen zonder daarbij de eigen organisatie geweld aan te doen.

Frans kan mensen meenemen en gelooft in de kracht van community development. Hij is een bijzonder positief ingesteld mens, creatief en vooruitdenkend en wil nieuwe dingen uitproberen. Zoekt wat dat betreft het spanningsveld op tussen een innovatie- en mensgerichte cultuur. Frans heeft veel ambitie maar geen kapsones. Is niet bang zijn eigen weg te volgen in de onderwijsadviesbranche. Heeft de regie van zijn eigen ontwikkeling van gedragswetenschapper tot ondernemer op eigen wijze ingevuld. Chaotische vooruitgang zal als het aan hem ligt nooit plaatsmaken voor georganiseerde stilstand.

www.sbzw.nl

Krispijn Plettenberg

Krispijn Plettenberg is oprichter van stay amazed every day en heeft meer dan 10.000 uur ervaring met identiteit- en waardepropositie-ontwikkeling voor organisaties. Visionair en pragmatisch pionier. Ziet grote technologische en maatschappelijke ontwikkelingen en vertaalt die naar toepasbaarheid in het heden.

Krispijn verblijft in Amsterdam en Berlijn maar werkt in Europa. Stay amazed every day begeleidt organisaties bij het succesvol gestalte geven aan de positionering en de ontwikkeling van proposities die passen bij de behoeften van mensen in een veranderende maatschappij. stay amazed every day werkt sinds 2009 voor organisaties in (zakelijke) dienstverlening, gezondheidszorg, onderwijs en cultuur.

Naast zijn zakelijke successen en unieke visie, is Krispijn een originele persoonlijkheid. Door zijn directe communicatie én zijn “om-het-hoekje-heen-denken” zien wij hem als een waardevolle aanwinst voor ons Comité.

www.stayamazedeveryday.com
www.linkedin.com/in/krispijn
www.facebook.com/stayamazedeveryday

Michiel Berger

Michiel Berger is een internet pioneer van het eerste uur. Al in 1996 richtte hij Nedstat op, een bedrijf dat pakketten voor webstatistiek ontwikkelde. Nedstat groeide uit tot een onderneming met 125 werknemers en actief in 7 landen. Na de acquisitie van Nedstat door Comscore in 2010, was Michiel actief als vice-president Digital Analytics. Door zijn studie Astrofysica is Michiel geboeid door data en het analyseren hiervan. En hij is altijd op zoek naar nieuwe slimme oplossingen, tools en apps.

Op dit moment ontwikkelt hij voor onder andere diverse Ministeries een social tool voor intern gebruik. Wij zijn blij, dat we Michiel aan boord hebben en dat is niet alleen door zijn hoge intelligentie en kennis van technologische ontwikkelingen, maar zeker ook door zijn humor en zijn vermogen om direct buiten de gebruikelijke kaders te denken.

nl.linkedin.com/in/michielberger
https://twitter.com/michielb

Meteen delen in jouw netwerk? Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone